Behandelingen Sothys

Sothys is gespecialiseerd in instituutbehandelingen. Dit zijn professionele behandelingen die 100% manueel worden uitgevoerd. Men heeft onmiddellijk resultaat na de behandeling. Resultaat van meer blijvende aard vanaf de 2e of 3e behandeling. In overleg met u bepalen we samen de behandeling.

Bepaling van uw kleurtype

De nieuwe serie verzorgende make-up producten van Sothys is heel bijzonder van samenstelling. Voor maar liefst zes verschillende typen is een specifiek kleurenpalet samengesteld. Het unieke van het Sothys kleurensysteem is dan ook dat u nu uw kleurtype kunt laten vaststellen en de juiste kleuren kunt laten adviseren.

 

Microdermabrasie

Absolute topbehandeling.
Zeer effectieve behandelmethode voor de verslapte huid, futloze huid, rimpels, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, littekens, doffe matte huid, droge ruwe huid, grauwe huid, verstopte huid, vette huid, striae. Microdermabrasie is een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van micro-kristallen. Resultaat: een frisse en stralende huid, vitale en jeugdige uitstraling, sterke vermindering van oneffenheden,  vlekken en rimpels. Resultaat is al zichtbaar na de eerste behandeling!

 

Lift Défense Sothys instituutbehandeling

Een uiterst werkzame instituutbehandeling met dubbele antirimpelwerking. Preventief en herstellend.

 

Hydroptimale® Sothys instituutbehandeling

Instituutbehandeling met dubbele hydratatie voor vochtarme huid. Wereldprimeur. Octrooi gedeponeerd in Frankrijk.

 

Oxyliance Sothys instituutbehandeling

Instituutbehandeling die de huid weer laat ademen, glanzen en stralen.

 

Lypossage behandeling

—-

 

Eau Thermale Spa™

Instituutbehandeling op basis van Eau Thermale Spa™ Marie-Henriette met heilzame werkingen. Voor een stralend effect en ongekende zachtheid van de huid.

 

Anti-stress behandeling

Zelfde als basis gezichtsbehandeling; Reiniging gelaat, hals en decolleté, dieptereiniging, epileren, vapozone stoombad, verwijderen van onzuiverheden, massage gelaat, hals en decolleté, masker, serum, verzorgende crème.

Een zeer ontspannende speciale anti-stress massage die bestaat uit een combinatie van klassieke-, shiatsu-, polariteits- en oorreflexmassagetechnieken, toegepast op gezicht, hals en decolleté. Ook de hoofdhuid, de oren en bovenarmen worden gemasseerd.

 

Complete basisbehandeling

Reiniging gelaat, hals en decolleté, dieptereiniging, epileren, vapozone stoombad, verwijderen van onzuiverheden, massage gelaat, hals en decolleté, masker, serum, verzorgende crème.

 

Diepreinigende behandeling

Reiniging gelaat, hals en decolleté, dieptereiniging, vapozone stoombad, verwijderen van onzuiverheden,  masker verzorgende crème.

 

Beauty Salon Elegance

In deze sectie