Bel’Air

Ongekend populair in Azië en nu ook in Nederland!
Wie wil er geen frisse, zuivere, gezonde lucht in huis? Een huis vrij van nicotinelucht of andere geurtjes en vrij van allergiebronnen zoals huisstofmijt. Dat is nu mogelijk! Door middel van Bel’Air Aromatherapie.
Een uniek product dat nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Het werkt als een natuurlijke luchtzuiveraar. En dan hebben we het niet over een chemische luchtverfrisser.

Bel'Air

Bel’Air, een uniek product
Bel’Air is een uniek product dat door middel van een brander aromatische olie verdampt, waarbij ozon vrijkomt. De voordelen hiervan zijn enorm. Het zuivert de lucht in huis, breekt nicotine af, verwijdert effectief bacteriën en virussen. Het creëert een omgeving vrij van allergiebronnen (aandoeningen zoals astma, verkoudheid, griep, bijholten- en andere luchtwegenklachten worden hierdoor gunstig beïnvloed). Het oefent een vitaliserende en ontgiftende werking op het totale lichaam uit. Tevens heeft het een ontspannen en rustgevende werking en verbetert het het immuunsysteem. Het heeft dus een bijzonder heilzaam effect en het enige wat u hoeft te doen, is het lampje aansteken en het laten branden zolang u wenst.

Ontdek nu ook Bel’Air!
Ontdek ook de zuiverende werking van Bel’Air en geniet van de helende kracht van deze bijzondere vorm van aromatherapie. De oliën zijn er in verschillende melanges, zoals bijvoorbeeld lavendel, groene thee, fleur de lotus, ginseng en thym. De aromatherapiebranders zijn er in verschillende maten en kleuren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door ons telefoonnummer te bellen: 06 - 200 708 72.

Beauty Salon Elegance