Bepaling van uw kleurtype

De nieuwe serie verzorgende make-up producten van Sothys is heel bijzonder van samenstelling. Voor maar liefst zes verschillende typen is een specifiek kleurenpalet samengesteld. Het unieke van het Sothys kleurensysteem is dan ook dat u nu uw kleurtype kunt laten vaststellen en de juiste kleuren kunt laten adviseren.

De nieuwe serie verzorgende make-up producten van Sothys.

Veel vrouwen vragen zich af of de kleuren die zij gebruiken eigenlijk wel geschikt zijn. Niet iedereen kan dezelfde kleuren dragen. Waar een rode lipstick bij iemand met donker haar soms prachtig staat, zo raar kan het staan bij iemand met een lichte huid en sproeten. Als het om make-up gaat, zijn er dus wel meer dingen van belang dan de laatste modekleuren en nieuwste samenstellingen van de producten.

Sothys heeft een 6 kleurtypes onderscheiden en voor elk van deze types een complete make-up samengesteld. Van oogpotlood tot foundation en lipstick, alles is afgestemd op uw type. Samen met de schoonheidsspecialist wordt uw type bepaald: licht, donker, warm, koel, stralend of rustig. Hierbij spelen teint, haarkleur, kleur ogen en uw algemene voorkomen een rol. Hierna krijgt u een professioneel kleuradvies en wordt u opgemaakt met de make-up die perfect bij uw type past.

Actie: analyse is gratis bij aankoop van make-up producten boven € 80,00.

Beauty Salon Elegance